;

Theaterhotel Venlo is een hotel op een van de meest historische plekken van de stad en biedt enkel en alleen sfeervolle en moderne kamers die tot in detail zijn aangepast aan de huidige tijd.

Uiteraard alle voorzien van flatscreen smart TV, wifi en compleet uitgeruste badkamers. Theaterhotel Venlo is onvergelijkbaar met andere hotels in de regio en biedt gastvrijheid en comfort omringd door bruisende gezelligheid en plezierige hectiek van een bourgondische stad uit duizenden.

En dan ook nog eens met alle vooruitstrevende faciliteiten van een de modernste en compleetste theaters van ons land. Welkom bij Theaterhotel Venlo.

Inchecken Inchecken mogelijk tussen 14:00 en 19:00.
Uitchecken Uitchecken mogelijk tot en met 11:00.

Reserveringsvoorwaarden

Onderstaand treft u de voorwaarden aan die bij annulering van kracht zijn. De getoonde bedragen en percentages dienen door u te worden betaald.

De speciale voorwaarden hebben bij toepassing , prioriteit boven de generieke.

Generieke voorwaarden (Individuele boeking)

  • Dag van aankomst tot 12.00 uur: 1ste Nacht

Speciale voorwaarden (Groepen*)

  • Tussen 7 en 0 Dag(en): 100.00 %
  • Tussen 21 en 8 Dag(en): 50.00 %

(*) Groepen: Elke boeking vanaf 3 kamers

Betalings mogelijkheden

 Aanvaarde credit cards

 Mollie

Voorwaarden U kunt tot op de dag van aankomst 12.00 uur uw kamer kosteloos annuleren. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven, horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. Voor meer informatie over de UVH gaat u naar khn.nl/uvh-nl
Internet Gratis WIFI
Eten & drinken Bar
Diensten Bagage opslag, Fax/fotokopie, Express checkin/checkout, Kluis, Fiets verhuur
Algemeen Design Hotel, Bruidssuite, Dichtbij autosnelweg, Dichtbij station
Activiteiten Fietsen